Brug varmeposer til smertelindring

By:

Indenfor smertelindringens verden er der mange midler, der kan have en effektiv effekt. Som fysioterapeut, kiropraktor eller anden form for behandler, har du sikkert tit oplevet, at klienter døjer med muskelsmerter. Det er en god idé at behandle muskelsmerter, eksempelvis med varmeposer, da muskelsmerter kan have stor indflydelse på din patients liv. Smerterne kan nemlig gå ind og forringe ens søvnkvalitet og samtidig nedsætte ens livskvalitet helt generelt. Smertelindring gennem varmeposer kan effektivt nedsætte din patients smerter.

Genanvendelige varmeposer til din patient

Hos yourcare.dk finder du et udvalg multifunktionelle varmeposer. Poserne kan nemlig også fungere kolde og derved lindre smerte via kulde. Varmeposerne kan bruges igen og igen og tager ikke lang tid at varme op. En af varmeposerne skal blot opvarmes i fem minutter i varmt vand på omkring 80 grader, eller i en mikroovn på maks. 600W i to minutter maks. Vær opmærksom på at tid og temperatur skifter alt efter størrelsen af varmeposen. Læs altid instrukserne grundigt inden brug. Før varmposer placeres på de beskadigede steder, bør de pakkes ind i håndklæder, eller andre klæder der minder om. Varmeposer har den effekt, at de løsner op for muskelspændinger via en lokal stimulation af patientens blodcirkulation. Ved muskelømhed, rygsmerter eller menstruationssmerter er varmeposer yderst smertelindrende.

En kompetent forhandler

Bag yourcare.dk sidder et hold med over 20 års specialiseret erfaring, som vægter troværdighed og kvalitet meget højt. Yourcare.dk går ikke på kompromis med deres produkter, så gennem dem kan du være sikker på at få de bedste produkter til dine kunder og klienter. Udover multifunktionelle varmeposer og andre smertelindrende produkter kan du også finde et udvalg af produkter til f.eks. søvn, hygiejne og rengøring.