Aktiver de små i køkkenet med kageforme i form af dyr

By:

En kageform er ideel til at skabe former og motiver på en nem og smuk måde. Vil du have børnene involveret i bagningen, kan en af vores kageforme formet som for eksempel en ko eller et får, være en måde at få begejstringen frem. Eller hvis du måske står for chokoladekagen til børnefødselsdagen, kan det være et hit, den er formet som et dyr.

Lad kreativiteten blomstre

Hos ABAshop.dk har vi naturligvis også andre kageforme, end dem der er formet som dyr. Søger du for eksempel helt klassiske runde eller firkantede former eller har du lyst til at eksperimentere med sekskantede former, så finder du det i vores sortiment. Du kan mikse og matche formene og på den måde skabe unikke og misundelsesværdige resultater.

Prisvenlige kageforme i høj kvalitet

Hos ABAshop går vi højt op i at levere den allerbedste service og produkter, vi tror på. Derfor er der 10 års garanti på vores produkter. Vores kageforme er af høj kvalitet og vil kunne gøre gavn i mange år fremover. Vores kageforme, inklusiv dem formet som dyr, har en slip-let funktion, hvilket betyder, at du opnår et flot resultat, når kagen skal slippe formen. På den måde undgår du ulykker og triste miner i bagningsprojektet.

Kendte mærker, du kan stole på

Vi forhandler næsten udelukkende Zenker og Dr. Oetker, som begge er kendte og pålidelige mærker. Både Zenker og Dr. Oetker er nogle af de førende mærker på markedet. Med produkter fra et af disse mærker er du garanteret et slidstærkt produkt, som du bliver glad for. Tag endelig et kig i vores sortiment allerede i dag. Sidder du tilbage med spørgsmål eller henvendelser, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

Posted in: Køkkenudstyr