3 vilde elementer til dit badeværelse

By:

Vi bruger mere tid på badeværelset, end vi nok egentlig regner med, og derfor er det afgørende, at vi er tilfredse med, hvordan det ser ud, når vi hver morgen skal finde inspiration til at starte arbejdsdagen. Alternativt kan du gøre det omvendt og bruge det grimme badeværelse som motivation til rent faktisk at give den en skalle på arbejdspladsen.

Vi giver dig her 3 vilde elementer til badeværelset, der kan imponere dig hver morgen.

Brusevægge efter mål

Når noget skal være perfekt, skal det gøres på milimetermål. Og det får man ikke med standardløsninger, som måske lige med nød og næppe passer ind i din bolig. Med brusevægge efter mål kan du få det bad, du altid har drømt om – og muligvis imponere gæster med dit stilede valg.

Brusevægge efter mål er ikke det eneste, du kan få skræddersyet til dit hjem. Der findes mange forskellige løsninger til badeværelset, som du bør dykke ned i.

Få nu sat det badekar op

Der er noget eksklusivt over et badekar, og det er ikke forsvundet med tiden. Tværtimod er det nærmere blevet mere eksklusivt, fordi flere og flere af os bor i lejligheder og mindre boliger, hvor der normalt ikke er plads til det.

Elektrisk og selvskyllende toilet

Hvis du virkelig vil gå den ekstra mil for din indretning, kan du vælge et ultramoderne elektrisk toilet, hvor du udover blærerøvseffekter faktisk får en løsning, som er renligere end den, du har. Du kan få toiletter, der skyller af sig selv, så du ikke skal have hænderne på det.

Du kan også få et toilet med radio i, så andre ikke kan høre, hvis du har dårlig mave. Smart, ikke?

Posted in: Bolig