3 skarpe butikstips til din opstart

By:

Lad os bare være ærlige – det har ikke været sjovt at være butiksejer i det seneste års tid, men det ser ud til, at nye tider er på vej. Danskerne har savnet at shoppe, og hvis du derfor overvejer at starte en ny butik med et lækkert koncept, har vi i denne artikel samlet et par gode råd til dig og din opstart. For det er ikke så simpelt igen.

Indretning behøves ikke at være dyrt

Selvom du sikkert har sat en masse penge af til nye skilte, stativer og andet gøgl, som kan pynte på din butik, så kan du faktisk lave en meget personlig butik med et clean look uden at skulle betale kassen for det. Med eksempelvis lagerreoler brugte får du akkurat den samme effekt, som med nye lagerreoler. Det behøves ikke være så dyrt igen at starte op.

Lav konkurrencer på Facebook

Din bedste kilde til at række ud til folk på er gennem sociale medier, som butikker nu om dage bruger med stor effekt. Med en simpel konkurrence, hvor du giver noget gratis væk, vil du opleve en mængde af interaktioner, som du ikke ville kunne betale dig til – selvom det også kan være en god idé at supplere med betalt markedsføring.

Få en god placering

Du skal have en central og besøgt placering, hvis du har ambitioner på din butiks vegne. Selvom denne placering naturligvis er dyrere, så er den det værd, fordi dårlige placeringer ikke får mange besøgende. Du skal jo også fange dem, som tilfældigvis går forbi din butik, og ikke kun dem, som søger specifikt efter dig.

Posted in: Reoler