3 lækre forårsgadgets til din bil

By:

Har du planer om den helt store forårsrenovering i din bil med investering i nyt udstyr? Nu hvor vi alligevel ikke kan komme ud at rejse, vælger man at optimere på hjemmefronten. Nogle lægger en ny terrasse eller køber et nyt hus – andre investerer de penge i bilen. Vi kommer her med gode råd til dig, hvis du falder i den sidste kategori.

En god mobilholder

Hvis du godt kan finde på at trykke svar på telefonen og tage den op til øret med hånden, når du kører bil, så begår du en stor fejl. Det er farligt, og du kan få bøder for dig. Invester derfor i en mobilholder til din telefon, som ikke kræver andet end et tryk med fingeren. Det behøves slet ikke være så dyrt igen.

Et nyt anlæg

Dette er en større investering, men hvis du kører meget i din bil og er glad for musik, så kan et nyt anlæg gøre en enorm forskel. Det er nemlig farligt at køre med høretelefoner i bilen, og derfor skal du høre musik gennem dit anlæg – og så kan man jo lige så godt gøre det ordentligt. Det vil hele familien og vennerne også sætte pris på.

Installer fartpilot

Hvis du kører lange strækninger, har du sikkert oplevet besværet i at holde det samme tempo hele vejen igennem med et fast tryk på pedalen. Med fartpilot er de dage ovre, og du kan nu køre og slappe af samtidig, naturligvis med foden på bremsen stadig. Det skal ikke blive en sovepude, men det kan optimere din køreoplevelse markant.

Posted in: Elektronik